Miravet

Carod demana el "no" a un Estatut "desfigurat" i recorda que ERC és l'únic partit que ha defensat el del Parlament

Esquerra Republicana ha donat el tret de sortida de la campanya contra l'Estatut al mateix lloc on van impulsar-ne l'elaboració. A Miravet, els de Carod-Rovira han volgut il·lustrar el fet que l'Estatut que se sotmet a referèndum està del tot "desfigurat" respecte al que van aprovar els partits catalans el 30 de setembre. Carod ha defensat el text del Parlament, i ha recordat que això els ha costat els càrrecs.

Actualitzat
El president d'Esquerra Republicana de Catalunya, Josep-Lluís Carod-Rovira, assegura que no es trobarà còmode amb el nou Estatut i, és més, està convençut que molts catalans tampoc se'n senten il·lusionats. Justament per això promocionarà el "no" en el referèndum del 18-J, per demostrar que molts ciutadans volien el text del 30 de setembre.

Carod ha recordat que el seu partit ha estat l'únic que ha defensat el que va aprovar el 90% del Parlament i ha fet notar que això "ens ha costat el càrrec", en referència a la seva sortida del tripartit.

El lema de campanya dels republicans és "Ara toca no. Catalunya es mereix més". El president d'ERC assegura que amb l'Estatut que se sotmetrà a referèndum d'aquí a quinze dies "no podem resoldre els problemes bàsics que tenim". Finalment ha llançat un advertiment als que l'acusen de voler-se quedar amb l'Estatut del 79: "no s'hi val a comparar un Estatut fet després de 30 anys de dictadura amb un de fet després de 30 anys de democràcia".
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut