Lluita entre Boes i Merdules al Carnavale di Ottana, celebrat a la Fira Mediterrània de Manresa
Lluita entre Boes i Merdules al Carnavale di Ottana, celebrat a la Fira Mediterrània de Manresa

Carnavals mil·lenaris i el "joc de la morra" a Manresa per la Fira Mediterrània

La Fira Mediterrània torna a Manresa amb una oferta cultural de tota mena i per a totes les edats

RedaccióActualitzat

La ciutat de Manresa es transforma aquests dies en la capital cultural catalana amb la 22a edició de la Fira Mediterrània. Espectacles de dansa, funcions de teatre i actuacions musicals omplen els principals indrets de la capital de la comarca del Bages. Aquest any, però, amb gran presència internacional.

Alguns espectacles, com el teatre Anna Confetti o la polka chinata d'Alessandro Sciarroni, s'estrenaran a la fira.

 

Una fira multidisciplinària

Aquesta edició compta amb una gran oferta de continguts culturals de tota classe. Entre els més destacats, la representació del joc de la Morra, molt popular a Catalunya i Sardenya, o el Carnevale di Ottana, un dels carnavals mil·lenaris més coneguts de la Mediterrània. Els visitants de la Fira també podran assistir a actuacions musicals internacionals, com la protagonitzada pel duo francès Brotto Milleret o l'orquestra balcànica Dzambo Agusevi.

 

Els representant de Palma, Occitània, la gerent de la Fira Mediterrània de Manresa i el director artístic

 

Compromís amb la cultura catalana

Un dels objectius que tenen els organitzadors de la fira és potenciar la cultura catalana, tant popular com musical. És per això que la ciutat de Manresa comptarà amb l'actuació de la colla castellera autòctona Tirallongues.

Pel que fa a les actuacions musicals, destaquen la del grup de folk argentoní Ebri Knight, el projecte en solitari de l'urgellenc Arnau Obiols o la proposta electrònica del barceloní Eduard Iniesta.

La Fira Mediterrània de Manresa afronta així la seva edició més internacional sense deixar de banda el seu compromís amb la cultura catalana.

ARXIVAT A:
Cultura popularTeatreMúsica
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut