Imatge d'arxiu de la vicepresidenta Carmen Calvo (EFE)
Madrid

Carmen Calvo, ingressada en un hospital de Madrid per una infecció respiratòria

A la vicepresidenta espanyola li fan el test de la Covid-19 per saber si ha contret la malaltia

RedaccióActualitzat

La vicepresidenta primera del govern, Carmen Calvo, està ingressada en un hospital madrileny per una infecció respiratòria, La vicepresidenta va anar aquest diumenge a la tarda a la Clínica Ruber i, després de les proves mèdiques que li van fer, els metges van decidir ingressar-la perquè rebés el tractament corresponent.

Entre aquestes proves hi ha la del test del coronavirus. De moment, no se sap el resultat.

Si es confirmés el positiu de Carmen Calvo, seria la tercera integrant del govern de Pedro Sánchez amb aquesta malaltia. La titular d'Igualtat, Irene Montero, i la de Política Territorial, Carolina Darias, van donar positiu per Covid-19 i ara estan guardant quarantena als seus domicilis. També la dona del cap de l'executiu espanyol, Begoña Gómez, es va contagiar.

I, fa justament una setmana, el president de la Generalitat, Quim Torra, va anunciar que havia donat positiu en la prova del coronavirus. Torra està confinat a la Casa dels Canonges, residència oficial adjacent al Palau de la Generalitat, on ja s'havia instal·lat preventivament. El dia abans, el vicepresident del govern, Pere Aragonès, també va revelar que havia contret la Covid-19.

L'expresidenta del Congrés, la popular Ana Pastor, i els màxims dirigents de Vox, Santiago Abascal i Javier Ortega Smith, figuren entre els polítics que també van donar positiu al test del coronavirus.

ARXIVAT A:
Coronavirus Salut
Anar al contingut