Carme Chacón porta Felipe González a l'Hospitalet per carregar contra CiU i PP

El PSC ha jugat una carta segura: Felipe González a l'Hospitalet. La candidata Carme Chacón, que té una sintonia especial amb l'expresident espanyol, ha apel·lat a l'auditori a barrar el al PP perquè amb Rajoy, diu, perilla el manteniment dels serveis públics: "Ahir va venir per Castelldefels, allà on governen amb Convergència i Unió, amb l'altra dreta. I va dir: voy a meter la tijera en todo aunque no en la sanidad y en la educación. La sanitat i l'educació estan transferides i la tisora no cal que la posi ell, ja l'estan posant tots els líders del PP que govenen les comunitats autònomes per ell".

Actualitzat
Un Felipe González en la seva salsa ha carregat contra Josep Antoni Duran i Lleida per les seves paraules contra els jornalers andalusos: "Vull dir-li que hi ha molts andalusos que han fet molt per Catalunya. No acceptaré cap llicó sobre si més o menys mandra, més o menys treball... Tinc 70 anys i en fa cinc que hauria d'estar jubilat i treballo cada dia vint vegades el que treballi ell."

Tant Chacón com González han reivindicat el llegat de l'exministre Ernest Lluch en la construcció d'un sistema de salut que ara consideren en perill.

Rubalcaba, sobre el CIS

Pel candidat del PSOE, els quinze dies de campanya seran fonamentals per decantar els indecisos. En un acte amb voluntaris socialistes, Rubalcaba ha alertat del perill de la indiferència per l'esquerra i els ha demanat que treballin per explicar les seves propostes. Rubalcaba s'ha quedat a Madrid aquest primer dia de campanya per preparar el debat de dilluns amb Mariano Rajoy.


Anar al contingut