Carlo Ancelotti, durant la roda de premsa a Valdebebas.
Futbol

Carlo Ancelotti es desmarca de les opinions de Ramos i Cristiano sobre l'actuació d'Undiano Mallenco

Com ja va fer en la roda de premsa posterior al clàssic, l'entrenador blanc no ha volgut continuar la línia de Sergio Ramos i Cristiano Ronaldo i excusar la derrota davant el Barça amb l'arbitratge.

Actualitzat

Carlo Ancelotti sembla disposat a passar pàgina com més aviat millor després de la derrota del seu equip, el Reial Madrid, en el clàssic davant el Barça. L'entrenador blanc no ha tingut cap problema a desentendre's de les declaracions que Ramos i Cristiano van fer a la zona mixta del Bernabéu. Sembla que l'italià no està disposat a heretar l'estratègia de comunicació d'altres anys i, en relació amb la petició que Undiano no xiulés més el Madrid, respon: "No és competència meva, no m'importa si Undiano xiularà més el Reial Madrid." I afegeix: "Sempre he pensat que és mala sort, que els àrbitres cometen errors en tots els partits, res més."

A l'hora d'expressar la seva pròpia visió de l'arbitratge, ha comparat la Lliga amb la situació que es viu a Itàlia, ja que "és molt difícil perquè hi ha molta pressió. Els àrbitres no poden fer la seva feina amb tranquil·litat i això perjudica els seus partits sovint. Però no sé si hem estat més o menys perjudicats".

Un to diferent ha tingut la seva resposta a la pregunta sobre una trepitjada de Busquets a Pepe mentre aquest estava estès a terra durant la picabaralla posterior al segon gol del Barça: "Si l'arriba a fer Pepe no sé el que passaria." Tot i així, Ancelotti comparteix la decisió del club blanc de no demanar sanció per a Busquets, "perquè no és costum del Reial Madrid fer-ho", i reitera: "Però si hagués estat al revés, no sé el que passaria."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut