Zubi, Puyol i Bartomeu, el maig de l'any passat.
Barça

Carles Puyol anuncia que deixa el seu càrrec d'assistent d'Andoni Zubizarreta i que marxa del club

I després de Zubi, Puyol. L'exjugador era l'assistent del director esportiu i poc després de l'anunci de la destitució del basc ha dit a través del seu perfil de Facebook que abandona el club.

Actualitzat

Aquest és l'anunci de Puyol al seu perfil de Facebook:

"Pel present comunicat us vull anunciar que he decidit donar per acabada la meva relació laboral amb el Futbol Club Barcelona.

Aquests darrers tres mesos i mig m'han donat l'oportunitat de veure el club des d'un altre vessant. He après molt i us estic molt agraït a tots, però ara, voldria experimentar unes altres vivències des d'una altra perspectiva i des d'altres llocs. Vull créixer tant personalment com professionalment perquè en un futur pròxim pugui tornar a aquesta casa i retornar-vos tot el que m'heu donat en aquests anys tan inoblidables.

Continuo estant molt agraït a tots els treballadors i directius, al president i a la direcció esportiva per confiar en mi i ajudar-me en aquesta etapa de transició que no està resultant gens fàcil. I, sobretot, a l'afició, perquè si com a jugador sempre l'he sentit molt pròxima, ara, des de la meva retirada, encara li'n sento més. M'hauria agradat poder-me acomiadar de tots vestit com a futbolista, però la vida no és sempre com un desitja.
He estat i sóc molt afortunat de poder sentir tanta estima, només us ho puc retornar amb un agraïment i dir-vos que sempre us portaré al meu cor."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut