Lilla

Capturen una pantera negra que passejava pel teulat d'un edifici de Lilla, a França

RedaccióActualitzat

Qui diu que una pantera negra només la podem trobar passejant a Àsia o a Àfrica? També n'han pogut veure una els veïns de Lilla, al nord de França, passejant tranquil·lament per la teulada d'un edifici de tres plantes.

 

 

Tot va començar quan els bombers van rebre l'avís d'uns veïns en què deia que un gat deambulava per la teulada d'un edifici i hi van anar. La sorpresa va ser quan es van adonar que no era un gat, sinó una pantera negra. Es tractava d'un cadell d'uns 5 o 6 mesos.

 

 

Després que la policia va instal·lar un perímetre de seguretat per evitar que l'animal saltés, els bombers el van atrapar dins d'un dels habitatges de l'edifici.

I és que probablement era casa seva. Se sospita que la persona que hi havia a l'apartament on va ser capturada era el propietari de la pantera. Però va fugir corrents per la finestra, probablement per por de ser acusat de tinença il·legal d'un animal salvatge.

Un veterinari dels bombers va sedar l'animal amb un rifle equipat amb dards anestèsics. D'aquesta manera el van poder capturar sense que ningú prengués mal.

 


Segons ha explicat un portaveu policial, s'ha obert una investigació:

"S'està fent una investigació per trobar el propietari, que va fugir abans de l'arribada dels reforços, ha explicat el cap policial, que ha afegit "evidentment, està prohibit tenir una pantera."

 

Finalment, la pantera negra ha estat entregada a una protectora d'animals, que se'n farà càrrec fins que tingui un nou destí, que no han volgut fer públic.

 

 

ARXIVAT A:
França
Anar al contingut