Barcelona

Cap de setmana amb una mica de tot: sol, ruixats, nevades i ventades

El cap de setmana arriba amb aire fred a les capes altes de l'atmosfera i això implicarà temps insegur, amb creixement de nuvolades i ruixats.

Actualitzat
Dissabte, arriba una borrasca

A primera hora del matí farà sol i només hi haurà núvols compactes a la costa Brava sud amb alguna gotellada. La pertorbació arribarà a partir del migdia, amb un increment dels núvols d'oest a est i amb una tarda de ruixats que poden arribar a bona part de les comarques catalanes. On hi ha menys possibilitat de pluja és la costa Daurada i on plourà més serà a les comarques del Pirineu, cota de neu de 800 metres. Temperatures mínimes i màximes cap avall.

Diumenge sol, nevades i ventades
Ambient d'hivern. El temps serà assolellat, amb alguns núvols al prelitoral i Terres de l'Ebre. Hi haurà algun ruixat de tarda puntual a l'interior de Barcelona i Girona. Nevarà al vessant nord del Pirineu, Vall d'Aran i nord del Pallars Sobirà, amb una cota de neu de només 700 metres. Compte, tindrem ventades de nord. Hi haurà un passadís de vents fort de nord procedent del cor d'Europa i toparà sobre el Pirineu. Les ventades augmentaran al llarg del dia al Pirineu i l'Empordà, on s'arribarà a valors superiors als 100 km/h. El mestral a les Terres de l'Ebre bufarà fort a primera i última hora del dia, amb ratxes superiors als 70 km/h. Temperatures baixes.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut