Accident de moto dissabte als túnels de Vallvidrera
Accident de moto dissabte als túnels de Vallvidrera

Cap de setmana amb sis morts a les carreteres, quatre motoristes

De les 55 víctimes mortals en accidents de trànsit aquest 2021, 21 són motoristes

RedaccióActualitzat

Sis morts en sis accidents de trànsit en tres dies. Un dels pitjors caps de setmana a les carreteres des que va començar el 2021. I d'aquests sis morts, quatre són motoristes, un dels col·lectius vulnerables a la carretera que més víctimes acumula enguany.

L'últim accident d'aquest cap de setmana ha passat aquesta tarda de diumenge a Sant Boi de Llobregat. Un motorista ha mort a la C-245 quan s'ha accidentat tot sol

El sinistre ha passat al quilòmetre 11 de la via, a l'altura d'aquesta població del Baix Llobregat. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a 17.24  de la tarda i ara investiguen les causes de l'accident.

Per l'accident s'han activat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).


Quatre motoristes en tres dies, 21 en mig any

Aquest cap de setmana han mort tres motoristes més a la carretera. El primer, divendres, poc abans de tres quarts de vuit del vespre a Alcoletge, a l'A-2 en el xoc amb un cotxe. la víctima, un jove de 17 anys es dirigia a un entrenament de futbol i es dona la circumstància que era company d'Institut, el Torres Vicenç, del noi que va morir també diumenge ofegat quan es banyava al riu Segre al parc de la Mitjana de Lleida.

Un segon, dissabte, en un accident dins dels túnels de Vallvidrera, poc després de les 5 de la tarda. Un cotxe i una moto van xocar en el punt quilomètric 5,3 de la C-16.

El tercer, aquest diumenge, a Moià en xocar contra una furgoneta al quilòmetre 37 de la C-59. Segons la investigació dels Mossos, l'home va impactar primer contra un senglar que no va poder esquivar. Va sortir disparat i va xocar contra la furgoneta que venia en sentit contrari. La conductora de la furgoneta va resultar ferida lleu.

Amb aquests, ja són 21 els motoristes morts aquest 2021, un més que en tot el 2020 - amb la mobilitat més reduïda per la pandèmia - i la meitat que fa dos anys. Ara, però, la incidència dels accidents mortals de moto sobre el total de sinistres a la carretera és molt superior: 21 de 55, quan el 2019 van ser 47 de 171 morts. 

Aquestes xifres arriben just el dia que se celebra el Dia de la Moto. Els motoristes demanen més mesures de seguretat a Trànsit.

Dos morts més en accidents de cotxe

Aquest cap de setmana ja va començar amb tragèdia el mateix divendres al migdia.  Un cotxe i un autocar escolar van xocar frontalment a la partida de Llívia. Va morir el conductor del cotxe i sis nens de l'autocar van quedar ferits lleus.

I al vespre, un home de 27 anys veí de Cardedeu va morir en un accident amb el seu cotxe a la BV-5105 a la Roca del Vallès, al Vallès Oriental. Va xocar frontalment amb un altre vehicle.

ARXIVAT A:
Trànsit
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut