"Cap a la meta" s'estrena a "El documental", al 33

"El documental" estrena el dijous 11 de juny "Cap a la meta", de Diego Ortuño, un film que segueix la preparació de tres atletes per als Jocs Olímpics de Londres 2012 durant un any.

Tres atletes de països diferents es preparen per als Jocs Olímpics de Londres 2012. Un, amb recursos limitats, i els altres, amb gran suport, descobriran que la veritable competició és amb ells mateixos.
 
Rolando Saquipay va néixer a Cuenca, l'Equador. Els seus recursos econòmics són limitats, però la seva perseverança l'ha portat a ser un atleta destacat. Tot i així, encara necessita el suport econòmic dels pares perquè la carrera esportiva no li dóna prou per viure. A l'altra banda del món, Beatriz Pascual s'ha convertit en una de les representants principals de l'atletisme català i espanyol. Diàriament s'enfronta a un entrenament molt dur que potencia les seves qualitats esportives. Els sacrificis de la professió l'han fet haver de deixar de costat moltes coses en la vida personal. Claudio Villanueva, igual que el Rolando, va néixer a Cuenca. En veure que la seva carrera esportiva no tenia futur a l'Equador, va decidir emigrar a Catalunya. Avui, lluny de la seva terra i de la família, el Claudio s'entrena juntament amb Beatriz Pascual al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès.

Aquests tres esportistes tenen una cosa en comú: volen guanyar una medalla als Jocs Olímpics de Londres 2012. El documental els segueix en la seva classificació, preparació i participació en els Jocs Olímpics de Londres 2012, però no pretén mostrar una competició entre ells, sinó que la veritable competició és de cadascú amb si mateix. És una producció de Clack Audiovisual en coproducció amb Televisió de Catalunya i Dominio Digital, amb el suport d'Ibermedia i l'ICEC.

Fitxa tècnica:

Direcció: Diego Ortuño
Guió: Diego Ortuño i Ariadna Vázquez
Realització: Eloi Aymerich
Productor: Meritxell Ribas, Joan Salicrú
Productor executiu TVC: Jordi Ambròs
Productor delegat TVC: Joan Pavón
Director fotografia: Diego Ortuño i Eloi Aymerich
Muntatge i grafismes: Diego Ortuño
Director de producció: Ariadna Vázquez
Música: Mauricio Cevallos
Anar al contingut