Milers de persones s'ha vist afectades per l'afectació dels vols a l'aeroport de Munich
Milers de persones s'ha vist afectades per l'afectació dels vols a l'aeroport de Munich

Caos a l'aeroport de Munic després que un jove ha obert per error una porta d'emergència

S'ha desallotjat l'aeroport i s'han cancel·lat 190 vols per l'equivocació d'un noi espanyol que s'havia desorientat

Actualitzat

L'aeroport de Munic s'ha convertit aquest dimarts en una ratera per a milers de passatgers. La policia ha evacuat tot l'edifici i s'han cancel·lat 190 vols programats.

La causa ha estat l'alarma que s'ha creat després que un passatger espanyol d'uns 20 anys ha obert per error una porta d'accés a una àrea restringida.

Les persones que hi havia a l'aeroport, que ja havien passat els controls de seguretat, han hagut de sortir i no han pogut tornar a entrar-hi fins que s'ha comprovat que no hi havia perill.

La quantitat de vols que s'han suspès ha provocat una gran aglomeració de persones esperant que la seva sortida fos reprogramada.

 

Aquest era el tuit que ha fet l'aeroport de Munic poc abans de les sis de la tarda per informar de la tornada a la normalitat després de totes les operacions suspeses durant el dia.


La policia també ha tuitejat que havien acabat les mesures de control obligatòries en cas de risc.

 

Segons el diari "El País", el jove tornava de passar unes vacances a Tailàndia i feia escala a Munic per agafar un vol cap a Madrid. Quan ha arribat a l'aeroport ha anat al lavabo, ha perdut el seu grup i s'ha desorientat.

Després de caminar en direcció contrària ha arribat a una porta on havia de prémer un botó per obrir-la que ha resultat ser l'accés a una zona restringida.

Quan ha estat localitzat, ha estat interrogat per les forces de seguretat. Ara s'enfronta a conseqüències penals. En descobrir l'error i saber l'embolic que ha provocat, el noi s'ha mostrat "horroritzat".


L'alarma i la cancel·lació de vols ha provocat que la facturació no s'hagi recuperat fins al cap d'unes hores i els retards s'han anat acumulant durant tot el dia.

 

ARXIVAT A:
Aeroports
Anar al contingut