El cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares
El cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares
València

Cañizares, sobre la crisi dels refugiats: "Aquesta invasió d'emigrants és aigua clara?"

L'arquebisbe de València es pregunta qui hi ha al darrere, assegura que "molt pocs" són realment perseguits i afegeix que són un "cavall de Troia" per a Europa

RedaccióActualitzat

El cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, ha posat en dubte que els refugiats siguin "aigua clara", durant un esmorzar informatiu en què li han preguntat si creu que en l'ajuda als refugiats hi ha més "gestos i propaganda" que fets.

"Aquesta invasió d'emigrants i de refugiats és tan santa com la pinten? Quina serà la situació d'Europa d'aquí a uns anys?", s'ha qüestionat el cardenal.

Per Cañizares, "cal ser lúcid" i interrogar-se sobre la crisi dels refugiats perquè "no es pot jugar amb la història ni amb la identitat dels pobles" i sobre "qui hi ha darrere de tot això". "Passa simplement perquè són perseguits?", ha dit Cañizares, per qui "molt pocs ho són".

"Siguem lúcids i no ho deixem passar tot perquè avui pot ser una cosa que queda molt bé, però que realment és el cavall de Troia dins de les societats europees i, en concret, l'espanyola."

Anar al contingut