Barcelona

Cancel·lats una seixantena de vols a Catalunya per la vaga francesa

La vaga a França ha tingut repercussions en el transport. Als diferents aeroports s'han suprimit diversos vols entre Catalunya i França. Al Prat se n'han cancel·lat una trentena, a Girona, 14 i a Reus, 18. Pel que fa als trens de mitjana distància, acabaven el recorregut a Portbou. El mateix ha passat amb el tren que va de Cartagena a Montpeller. Els trens que van de Barcelona a París, Zuric i Milà no han circulat

Actualitzat
Com a conseqüència de la vaga general a França, s'han produït cancel·lacions als aeroports catalans. Al Prat, una trentena de vols amb destinació a França i altres països europeus com Alemanya, Itàlia, Suïssa o Bèlgica han estat cancel·lats. També s'hi han acumulat retards en diverses rutes. Per companyies, Vueling ha estat la més afectada, amb 22 cancel·lacions, seguida per Air France, amb 8, pel que fa als vols programats.

L'aeroport de Reus ha estat el segon més afectat, amb 18 cancel·lacions (9 arribades i 9 sortides), tots de Ryanair. Quatre sortien o anaven a França, mentre que la resta arribaven o es dirigien a altres ciutats europees.

A l'aeroport de Girona hi ha hagut 14 vols anul·lats (7 arribades i 7 sortides). Com en el cas de Reus, tots eren de Ryanair i només quatre tenien origen o destinació a França.

En el conjunt de l'estat espanyol, s'han cancel·lat uns 180 vols. Les rutes que havien de passar per espai aeri francès han tingut retards.

Afectacions també en el trànsit ferroviari

Pel que fa al servei ferroviari, s'han vist afectats els trens de llarg recorregut que unien Catalunya amb el país veí, Itàlia i Suïssa, a més de la mitjana distància amb destinació a la població de Cervera. Els serveis afectats han estat el Talgo Mare Nostrum Montpeller-Cartagena, que ha iniciat recorregut a Portbou, el Talgo Barcelona-Montpeller i viceversa, que han estat suprimits, i el Talgo Lorca-Montpeller, que també han acabat a Portbou el recorregut.

També han resultat afectats el Trenhotel Barcelona-Milà i el Trenhotel Barcelona-Zuric, amb servei alternatiu per carretera fins a Milà i Zuric, mentre que el Trenhotel Barcelona-París i viceversa ha quedat suprimit.

En la mitjana distància, la línia Barcelona-Girona-Portbou-Cervera ha iniciat i finalitzat el recorregut a Portbou. Aquestes afectacions persistiran fins aquest dimecres a les vuit del matí.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut