Miquel Barceló (Reuters)
Miquel Barceló (Reuters)
Barcelona

Cancel·lada la performance de Barceló que volia omplir de fang el Palau de la Música

La col·laboració de l'artista mallorquí s'està "redefinint"

RedaccióActualitzat

El Palau de la Música i Miquel Barceló han decidit cancel·lar la performance-concert prevista per al 8 i el 9 d'abril de l'any que ve. Barceló volia omplir de fang l'escenari del Palau per convertir-lo en una cova. Fonts de la institució diuen que ho han cancel·lat per "motius tècnics i limitacions patrimonials".

Els concerts eren una col·laboració de Barceló, artista invitat de la temporada 2018-2019, amb el compositor francès Pascal Dusapin, que hi participava amb una composició inèdita.

L'artista mallorquí volia a sortir "disparant fang" contra els membres dels Cors de l'Orfeó Català i contra les muses que envolten l'escenari mentre es reproduïa el so enregistrat en 3D a la cova de Chauvet, a França, amb "les gotes i els ecos propis". Al final, s'acabava generant una "escultura sonora".

El projecte estava lligat al concepte de l'origen, leitmotiv de la temporada 2018-2019. Veient la impossibilitat de materialitzar el que Barceló tenia al cap, ara s'està "redefinint" la col·laboració entre l'artista i el Palau de la Música.

 

Anar al contingut