Barcelona

Canaletes, escenari improvisat de l'homenatge a les víctimes

Espelmes, flors i peluixos cobreixen la font de Canaletes en un homenatge espontani als morts i ferits en l'atropellament

RedaccióActualitzat

La font de Canaletes va ser ahir l'escenari mut de l'horror. Just a Canaletes va començar el seu recorregut la furgoneta que va atropellar un centenar de vianants a primera hora de la tarda.

 

Vint-i-quatre hores després, la mateixa font és l'escenari improvisat de l'homenatge a les víctimes en l'atemptat terrorista. Canaletes s'ha omplert de flors, d'espelmes, de missatges de condol i també de presents en record dels adults i dels menors que van morir o van ser ferits en l'atropellament.

 

 

La Rambla s'ha tornat a omplir de gent aquest migdia després del minut de silenci en homenatge a les víctimes. Un sentiment comú d'unitat i de rebuig al terrorisme:

 

 

Flors i missatges de condol que s'acumulen també a altres llocs de la Rambla:

 

 

 

La Rambla, el carrer de tots, el carrer del món sencer és després de l'horror viscut dijous un lloc on gent de totes les nacionalitats, races i creences han volgut mostrar el seu sentiment de tristesa per les pèrdues i la solidaritat amb els familiars de les víctimes:

 

 

Milers de ciutadans s'han acostat fins a la font de Canaletes per retre un homenatge personal a les víctimes:

 

 

Escenari de celebracions i diades històriques, avui la font de Canaletes és un lloc de reflexió i condol:

 

 

Els comerciants de la Rambla, que ahir van viure en primera persona el terror, han mostrat el seu dol amb crespons negres als aparadors:

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut