Canal Super3 estrena la sèrie "SUCKERS"

A partir del proper dissabte, el Canal Super3 emetrà, cada dissabte, tres capítols de la nova sèrie d'animació, SUCKERS, una comèdia tipus "slapstick" amb un humor directe i irreverent, i, tot i així, agradable de veure.

Sinopsi:

SUCKERS
planteja, en un estil narratiu fresc i dinàmic, un tipus variat de situacions còmiques referides a l'ambient urbà fàcilment reconeixibles per tots els públics a qualsevol lloc del món.
És una coproducció de TVC i Screen 21, realitzada en 3D d'alta definició, sense diàlegs i amb un marcat estil hip-hop.

La sèrie està formada per 104 episodis de 2 minuts de durada que, en conjunt, ofereixen una radiografia original de la vida moderna en clau d'humor. Són pinzellades de la vida d'un ninot ventosa i altres joguines que viuen a la part del darrere dels cotxes, i que no es limiten a estar-hi enganxats. Aquestes peculiars tenen els seus propis somnis, pors i ambicions, i els seus propis recursos per no avorrir-se. I estan llestos per posar-los en pràctica... Tots els personatges habiten a diferents cotxes representatius de diferents humans. Però què fan aquests ninots quan no hi ha ningú al seu voltant ?

Fitxa tècnica i artística:
Producció:
Televisió de Catalunya i Screen 21
Director: Juanma Sánchez Cervantes
Guionistes: Harry Haller, Mar Cervantes, Alicia Núñez, Félix Caña i José L. Ucha
Música: Henry Saiz


 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut