Campanya de suport a un nen amant dels musicals assetjat per companys d'escola
En Charlie amb la seva professora, Jacqueline Hughes, agraint el suport rebut

Campanya de suport a un nen amant dels musicals assetjat per companys d'escola

Actors i actrius d'Aladdin, Mamma Mia, el Rei Lleó i altres musicals de Londres animen en Charlie després que la seva professora els ho va demanar

RedaccióActualitzat

Es diu Charlie, té 9 anys, es vol convertir en actor, cantant i ballarí d'obres musicals, i per això fa classes amb una professora particular dues hores a la setmana.

Aquesta passió li ha comportat les burles dels companys de la seva escola, a Reading, al Regne Unit, que se'n riuen d'ell i que aquest dimarts el van insultar i el van pegar.

El mateix dia la seva professora, Jacqueline Huges, ho va saber i va demanar via xarxes socials als companys de professió que l'ajudessin a animar el seu alumne:

"Amics de la indústria, necessito un petit favor: lamentablement un nen a qui ensenyo, en Charlie, que també és un amic estimat de la família, l'estan assetjant a l'escola pel seu amor al teatre musical."

"Li han dit gai, gras, estúpid... i la llista continua. Avui 6 nens l'han pegat i s'ha quedat arraulit, plorant."

"Sé que moltes persones s'enfronten a assetjadors cada dia i molts ho han fet al llarg de la vida. Però m'he preguntat si no us importaria, si teniu temps, enviar-me un petit vídeo per animar-lo, potser un consell, les vostres històries, com us ho vau fer perquè no us frenessin, què esteu fent ara..."

 


"Anima en Charlie"

La resposta ha superat les expectatives de Hughes: s'ha convertit en una gran campanya de suport rere l'etiqueta #CheerUpCharlie –"anima en Charlie"-.

L'han impulsada membres d'alguns dels principals musicals en marxa actualment a Londres, una de les capitals mundials d'aquest tipus de teatre.

Són actors i actrius d'Aladdin, Mamma Mia, el Rei Lleó, Tothom parla d'en Jamie, etc, que també l'han convidat a veure els espectacles i a participar en tallers:

 

 




 


Molts dels vídeos penjats són col·lectius, de l'equip sencer d'alguns dels musicals:




"Encara aguanto"

L'agraïment a la campanya l'han donat tots dos conjuntament, professora i alumne, amb un vídeo cantant la cançó d'Elton John "I'm still standing", "encara aguanto":

 

 

ARXIVAT A:
Assetjament escolarMúsicaHomofòbia
Anar al contingut