Londres

Cameron admet que va tenir accions en un fons d'inversió "offshore" a les Bahames

El primer ministre britànic va tenir accions per valor de 37.500 euros en una societat a les Bahames fins quatre mesos abans de prendre possessió

RedaccióActualitzat

David Cameron ha reconegut que va tenir accions en un fons d'inversió "offshore" creat pel seu pare, Ian. Després de veure's esquitxat per les filtracions dels "papers de Panamà", el primer ministre britànic ha afirmat en declaracions a la cadena "ITV" que no té "res per amagar". Cameron ha explicat que va ser titular, juntament amb la seva dona Samantha, de títols per valor de 37.500 euros d'una societat registrada a les Bahames, entre el 1997 i el gener del 2010, fins quatre mesos abans de prendre possessió.

Fa 24 hores, davant la pressió cada vegada més forta sobre Cameron, Downing Street va negar el dirigent conservador tingués cap interès en paradisos fiscals. "No hi ha fons ni inversions a l'estranger dels quals el primer ministre, la seva dona, Samantha, i els seus fills es puguin beneficiar en un futur", van afirmar fonts oficials. 

Les filtracions de documents del bufet Mossack Fonseca van revelar que Ian Cameron, mort el 2010, era director de Blaimore Holdings, un fons d'inversió, fundat el 1980, que encara existeix. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut