Pla mig del regidor de Turisme de Cambrils, Josep Lluís Abella, l'alcaldessa Camí Mendoza, i Martin Pérez, de la promotora Concierto Estudio, e…
Pla mig del regidor de Turisme de Cambrils, Josep Lluís Abella, l'alcaldessa Camí Mendoza, i Martin Pérez, de la promotora Concierto Estudio, en la presentació de la nova organització del FIMC per aquest estiu. Imatge del 27 de juny de 32017 (horitzontal)

Cambrils troba un nou promotor que garanteix la celebració aquest estiu del Festival Internacional de Música

ACN Cambrils.-L'Ajuntament de Cambrils (Baix Camp) ha trobat un nou promotor per organitzar el Festival Internacional de Música (FIMC) aquest estiu després que la celebració del certamen quedés enlaire amb la detenció del seu actual promotor, Antoni Mas, com a presumpte autor d'una estafa piramidal de més de 200 milions d'euros. Concert Studio, actual promotora dels festivals Mil·leni i Jardins de Pedralbes de Barcelona, ha acceptat "el repte" de dur a terme el FIMC, en ser un dels tres festivals més antics de Catalunya, amb 43 edicions a les espatlles. La nova promotora musical redissenyarà l'organització, renegociarà els contractes amb els artistes i presentarà la nova programació aquest divendres. No han pogut confirmar si es mantindran els grups que ja estaven anunciats però s'ha avançat que queda suspès el concert de The Cranberries per motius aliens al festival, la malaltia de la seva cantant, Dolores O'Riordan, i la suspensió de la gira mundial del grup.

L'Ajuntament de Cambrils "ha salvat" la 43 ena edició del Festival Internacional de Música d'aquest estiu. L'alcaldessa Camí Mendoza ha signat, aquest dimarts al matí, el decret per adjudicar la producció, realització i organització del FIMC a una nova promotora, Concert Studio. La nova adjudicació s'ha fet per procediment negociat d'imperiosa urgència. El festival havia quedat enlaire després de la detenció, fa dues setmanes, del promotor Antoni Mas acusat d'una important estafa. Amb la renúncia de Mas a l'adjudicació, la promotora Concert Studio ha acceptat el mateix plec de clàusules de la licitació (assumeix els riscos econòmics) per prendre el relleu de la gestió del FIMC i quan només falta un mes perquè s'iniciïn els concerts. L'Ajuntament es limitarà a cedir l'espai del Parc del Pinaret i donar suport amb personal de la Brigada i la Policia Local.Mendoza ha qualificat la nova adjudicació de "molt bona notícia" mentre comença un treball "intens i a contrarellotge" perquè la promotora musical ha de renegociar i reprogramar el festival. Concert Studio és una empresa amb més de 20 anys d'experiència en el món de la música en directe. Ha organitzat 18 edicions del Festival del Mil·lenni i cinc del Festival Jardins de Pedralbes, a Barcelona. Entre l'any 2000 i el 2011 també es va encarregar d'organitzar el Festival de Cap Roig. El director de la promotora, Martín Pérez, ha destacat que s'ha acceptat el repte amb "il·lusió i responsabilitat". Pérez ha remarcat que el de Cambrils és un dels tres festivals més arrelats i antics de Catalunya i s'ha mostrat convençut que, per la ubicació del municipi, el FIMC està "destinat a seguir creixent". Concert Studio no descarta presentar-se per a gestionar futures edicions del Festival de Cambrils. Tan aviat es presenti, aquest divendres, la nova programació, que intentarà mantenir els artistes ja anunciats juntament amb noves incorporacions, es reactivarà la venda d'entrades que va quedar suspesa per la detenció de l'anterior promotor. The Cranberries anul·la la gira El concert que, de ben segur, no es podrà veure al FIMC és el de The Cranberries que han suspès la gira europea per motius de salut de la seva cantant. Els diners de les entrades es tornaran a través de Ticketea, a aquells que les van comprar per Internet, i des del Patronat de Turisme a aquells que les van comprar presencialment (els afectats han de presentar l'entrada original).

Anar al contingut