Camarasa vol frenar la massificació a la Platgeta del riu Segre (Foto: Ignasi Martín)
Camarasa vol frenar la massificació a la Platgeta del riu Segre (Foto: Ignasi Martín)
Camarasa

Camarasa vol frenar la massificació a la Platgeta del riu Segre

Amb bosses d'escombraries plenes, el veïnat ha dibuixat les paraules "amor" i "respecte" i també n'han repartit als visitants

RedaccióActualitzat

Camarasa diu prou a l'incivisme i tanca l'accés als vehicles a la zona de la Platgeta del riu Segre, un espai natural vora el riu, per segon cap de setmana consecutiu. Amb bosses de la brossa, el veïnat ha dibuixat les paraules "amor" i "respecte" i també n'han repartit als visitants.

 

 

Es tracta d'una acció reivindicativa que pretén preservar aquest espai natural net i aconseguir que la convivència sigui respectuosa amb l'entorn.

Ho han promogut l'ajuntament i el veïnat. Així doncs, l'Ajuntament de Camarasa ha decidit començar a posar límits per accedir a la Platgeta, en un intent d'aturar-ne la massificació que hi ha els caps de setmana d'estiu.

 

 

Els veïns, a més, es queixen de l'incivisme de molts visitants que quan se'n van deixen l'espai brut.

Ho explica l'alcaldessa, Elisabet Lizaso:

"Han arribat a ser un miler de persones i a Camarasa som 600 habitants. És una absorció difícil de gestionar."

Hi ha qui hi arriba, fins i tot, amb autocars organitzats. Aquest diumenge, però, cap vehicle ho ha pogut fer. Els han fet aparcar prop del poble i han hagut de desplaçar-se a peu fins al riu, cap vehicle pot aparcar a prop d'aquest espai natural.

 

Anar al contingut