La cadira d'Alícia Sánchez-Camacho, buida. (Foto: Marta Corbalan @martac_catradio)
La cadira d'Alícia Sánchez-Camacho, buida. (Foto: Marta Corbalan @martac_catradio)
Barcelona

Camacho i Zaragoza planten el Parlament pel "cas Método 3"

Cap dels dos no compareixerà a la cambra catalana tot i que hi estaven citats perquè donessin explicacions pel cas d'espionatge polític.

RedaccióActualitzat

La líder del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, i l'exdirigent del PSC José Zaragoza planten el Parlament pel "cas Método 3". Cap dels dos compareixerà aquest matí, tot i que la cambra catalana els havia citat perquè donessin explicacions sobre el cas d'espionatge polític.

Alícia Sánchez-Camacho només estaria disposada a donar explicacions si fos en el marc d'una comissió d'investigació on compareguessin totes les persones implicades en el cas. El PP denuncia que la seva presidenta és víctima d'una campanya de persecució política per la seva oposició a l'independentisme.

L'exsecretari d'Organització del PSC i Diputat al Congrés José Zaragoza tampoc vol comparèixer. Els socialistes recorden que aquest cas ja no és als jutjats i, per tant, donen la carpeta per tancada.

La no compareixença de Camacho i Zaragoza ha indignat la resta de grups de la cambra, que els acusen de falta de respecte al Parlament. La líder del PPC, que també és senadora per designació parlamentària, podria ser reprovada i alguns grups com CiU i Iniciativa li reclamen que deixi l'escó a la cambra alta.

Anar al contingut