La presidenta del partit, Alícia Sánchez-Camacho, a l'acte de la Diada al Parc de la Guineueta de Barcelona.
La presidenta del partit, Alícia Sánchez-Camacho, a l'acte de la Diada al Parc de la Guineueta de Barcelona.
Barcelona

Camacho demana que la Diada serveixi de "punt d'inflexió" per recuperar el "seny"

El PPC repeteix la crida a la resta de partits contraris a la independència a formar una majoria amb capacitat de governar

RedaccióActualitzat
El Partit Popular català ha celebrat la diada al Parc de la Guineueta de Barcelona. La presidenta del partit, Alícia Sánchez-Camacho, ha format amb altres dirigents de la formació un mosaic amb el seu últim lema: "Els catalans som gent legal". Sánchez-Camacho ha demanat recuperar el "seny" per fer front a la "inestabilitat, incertesa, tensió i enfrontament" que estan generant els partits favorables a la consulta sobiranista prevista per al 9 de novembre. En aquest sentit, ha reclamat que aquest 11 de setembre serveixi de "punt d'inflexió" en el procés sobiranista i marqui un nou camí.

En l'acte, que ha acabat amb la interpretació del "Cant de la senyera", Sánchez-Camacho ha llegit un manifest en què també ha qualificat el president de la Generalitat, Artur Mas, de "responsable del fracàs més gran de la història" de Catalunya i li ha fet una demanda: "Vull dir a Artur Mas que escolti tots els catalans i no ens porti al precipici amb un referèndum que no se celebrarà".

La líder del PPC ha assegurat que, després del 9 de novembre, el seu partit estarà al costat dels catalans, tant dels que "no s'han cregut" Artur Mas com dels que són partidaris de la independència.

Anar al contingut