La presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho.
La presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho.
Sant Joan Despí

Camacho admet haver cobrat del partit però concreta: "No sé per què en diuen sobresous, són sous"

La presidenta del PPC ha reconegut haver cobrat del partit: "Tinc més responsabilitat i més feina i aquesta feina es paga. No és un sobresou". La presidenta ha explicat que té una activitat molt més gran com a presidenta del partit -treballa "fins i tot els diumenges", com diu- que com a diputada.

RedaccióActualitzat
La presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, ha reconegut haver cobrat del partit. I és que, com diu: "No sé per què en diuen sobresous, són sous". En declaracions a "Els matins" de TV3, la presidenta del PP ha explicat que, de la mateixa manera que un diputat o senador té un sou, quan un membre del PP "fa una altra feina o té un càrrec determinat a Génova tenen un altre sou per l'activitat que desenvolupen", com li ha passat a ella mateixa.

"Jo tinc una activitat molt més gran com a presidenta del partit, que treballo fins i tot els diumenges, que com a diputada, amb menys activitat professional", ha admès la líder dels populars catalans. En la mateixa línia, ha negat que se la pagui més per una mateixa feina i, en aquest sentit, ha recordat que la seva vida ha canviat "totalment" des de fa 5 anys quan va assumir la presidència del partit: "Tinc més responsabilitat i més feina, i aquesta feina es paga. No és un sobresou". Segons ha afirmat, es tracta d'uns "sous transparents" que es paguen amb nòmines i les retencions "normals".

Això sí, ha sentenciat: "Les declaracions del senyor Nassarre sobre aquestes aportacions no estan justificades pel partit, ni en tinc coneixement ni mai ho he sentit en la direcció nacional ni, evidentment, a Catalunya."

En qualsevol cas, Sánchez-Camacho ha dit que els sous dels dirigents populars són legals i que han sortit de la comptabilitat del partit. Uns pressupostos, ha afegit, que "són clars i transparents, s'han auditat i s'han portat al Tribunal de Comptes" i que, a més, han tingut superàvit en els darrers exercicis.

D'altra banda, la líder del PPC ha tornat a justificar la negativa del seu grup a la nova llei de consultes del Parlament afirmant que no es pot consultar sobre cap qüestió que no sigui competència autonòmica, que per fer això s'hauria de reformar la Constitució. Sánchez-Camacho ha destacat també que dins el govern hi ha divisió en la qüestió de la consulta sobiranista, i que el president Mas continua equivocant-se i interpretant malament el que volen els ciutadans.
Anar al contingut