Caldes de Montbui s'emporta el premi més gran que ha repartit mai Loteries de Catalunya
El premi més gran de Loteries de Catalunya s'ha venut a Caldes de Montbui

Caldes de Montbui s'emporta el premi més gran que ha repartit mai Loteries de Catalunya

Ha estat l'únic guanyador del sorteig de la 6/49 i s'ha endut un pot acumulat de gairebé 15 milions d'euros

RedaccióActualitzat

Un veí de Caldes de Montbui, al Vallès Oriental, s'ha convertit aquesta nit en el guanyador del premi més gran que ha repartit mai Loteries de Catalunya.

En concret, s'ha endut els 14.809.871 euros acumulats en el pot de la 6/49, joc del qual ha estat l'únic guanyador del sorteig d'aquest dimecres.

Segons ha informat Loteries de Catalunya, la butlleta premiada havia estat validada a l'estanc situat en el número 118 de l'avinguda Josep Fontcuberta de Caldes de Montbui. La combinació guanyadora ha estat 2-13-22-23-28-39, sis xifres escollides entre un total de quaranta-nou.

Cada setmana se celebren tres sortejos de la 6/49, els dilluns, dimecres i dissabtes.

Després d'haver repartit aquest premi rècord, el pròxim sorteig, que es farà dissabte que ve, tindrà un pot d'1,2 milions d'euros.

Les butlletes de Loteries de Catalunya es poden adquirir en 2.100 punts de venda situats en estancs, quioscs, llibreries, bars i als supermercats Caprabo.

Els beneficis de Loteries de Catalunya es destinen íntegrament a programes socials. Fins ara ha destinat més de 275 milions d'euros a programes de protecció a la infància, la gent gran i les persones amb discapacitat.

ARXIVAT A:
Loteria
Anar al contingut