Imatge de l'estat d'una de les façanes i dels turismes carbonitzats en l'incendi (CCMA/Núria Balaguer)
Barcelona

Un incendi crema quatre vehicles i dues façanes al barri del Carmel de Barcelona

Els veïns han hagut de ser evacuats de l'edifici

RedaccióActualitzat

El carrer de la Conca de Tremp al Carmel de Barcelona ha estat testimoni d'un foc que ha afectat les façanes de dos habitatges i ha calcinat tres turismes i una motocicleta.

L'incendi s'hauria originat en un dels vehicles estacionats davant d'un dels edificis i s'ha estès fins a l'entrada. Els veïns, atrapats per les flames que els impedien sortir, han pujat fins a l'àtic fins que els bombers han extingit el foc.

Han hagut de ser evacuats mentre es comprovaven els danys. Tot i les imatges de l'incendi, l'edifici no ha patit danys en el seu interior ni en els subministres.

(Vídeos cedits per Manolo Alvaro i Reinier Napoles)
 

A la zona s'hi ha desplaçat sis dotacions de bombers que han rebut l'avís a les 5.35 h i una hora després ja havien extingit el foc. La Guàrdia Urbana ha tallat el carrer al trànsit. 


Gener negre

A Barcelona ja hi ha hagut diversos incendis aquest mes. Un dels últims, el que va cremar la pastisseria centenària Ideal, al barri de Gràcia de Barcelona, aquest divendres de matinada.

Un altre va tenir lloc al carrer Nou de la Rambla i va obligar a reallotjar els veïns de set pisos, que no van poder començar l'any a casa seva. La Nit de Reis va ocórrer un altre foc en un habitatge a Barcelona, en aquest cas va passar al Clot i tres persones van ser ateses pel fum.

ARXIVAT A:
Bombers
Anar al contingut