Els operaris situen el logo de CaixaBank a la seu de Bankia a Madrid
Els operaris situen el logo de CaixaBank a la seu de Bankia a Madrid (Reuters / Javier Barbancho)

CaixaBank retira el logo de Bankia de les emblemàtiques torres Kio de Madrid

Després de l'absorció de l'entitat rescatada, CaixaBank ha col·locat el logotip dissenyat per Miró a les torres de la Porta d'Europa

Redacció/ACNActualitzat

Les conegudes com a torres Kio, o torres de la Porta d'Europa, són el desè edifici més alt de Madrid i un dels més emblemàtics dels seus gratacels. Fins ara eren la seu de Bankia, però amb la fusió amb CaixaBank han canviat de mans. Aquest dissabte, CaixaBank ha començat a retirar els logotips de Bankia dels grans edificis corporatius de l'entitat.

A Madrid, els operaris han retirat el logotip de Bankia de l'emblemàtic edifici de les torres Kio, al passeig de la Castellana, on hi havia la seu operativa de l'entitat rescatada. Aquest cap de setmana hauran canviat la retolació de totes les cares de les torres, amb el logotip de l'estrella de CaixaBank dissenyat per Miró.

També hi ha canvis en l'edifici de la seu social de Bankia a València, i en altres edificis corporatius, uns treballs que duraran aproximadament una setmana.

A l'abril, torn de les oficines

Els treballs de substitució dels logotips a la xarxa d'oficines començaran el 5 d'abril, i seran progressius, amb una durada aproximada de nou setmanes.

En una roda de premsa divendres, el conseller delegat de l'entitat, Gonzalo Gortázar, va explicar que la unificació de la marca dels edificis corporatius estarà enllestida abans de l'estiu.

 

Els operaris situen el logo de CaixaBank a la seu de Bankia a Madrid
Els operaris situen el logo de CaixaBank a la seu de Bankia a Madrid (Reuters / Javier Barbancho)

Pendents de la borsa

Dilluns serà el primer dia que la nova CaixaBank cotitzarà a borsa. L'entitat combinada té 623.800 milions d'euros en actius totals a Espanya, i s'ha convertit en l'entitat financera més gran del mercat.

El nou banc té prop de 20 milions de clients -10 milions de digitals- i la primera posició en la quota de mercat en dipòsits (24%), crèdits (26%) i estalvi a llarg termini (29%), que inclou les assegurances d'estalvi, els fons d'inversió i els plans de pensions.

La nova CaixaBank té presència en uns 2.200 municipis, i en 299 és l'única entitat amb representació.

 

ARXIVAT A:
BancaComunitat de Madrid
Anar al contingut