Cadena humana a l'assut entre Xerta i Tivenys (ACN)
Cadena humana a l'assut entre Xerta i Tivenys (ACN)

Cadena humana solidària pels afectats dels incendis de la Ribera d'Ebre

La iniciativa Rebrotem promou la solidaritat en situacions d'incendis forestals i recapta fons amb la plataforma de micromecenatge Goteo

Actualitzat

Aquest diumenge, a l'assut que hi ha entre Xerta i Tivenys, al Baix Ebre, s'han unit simbòlicament els municipis de les Garrigues i el Segrià, en solidaritat amb els afectats per l'incendi de la Ribera d'Ebre.

A l'acte hi han participat unes 200 persones, que han unit les mans en una cadena humana. Després han fet un vermut per recaptar fons per a la Plataforma Rebrotem, una iniciativa per promoure la solidaritat en situacions d'incendis forestals.

 

Cadena humana a l'assut de l'Ebre (ACN)

 

La iniciativa de Rebrotem

La plataforma Rebrotem es va crear per ajudar de manera solidària les zones i persones afectades per l'incendi forestal d'aquest juny a la Ribera d'Ebre.

Amb un video que mostrava les zones cremades per l'incendi, Rebrotem va demanar ajuda a través del crowdfunding Goteo, una iniciativa de micromecenatge per salvar els boscos.

Rebrotem ja porta gairebé 200.000 euros recaptats, i ha multiplicat per quatre l'objectiu marcat.  

 

Membres de Rebrotem a la cadena humana (ACN)

 

El seu portaveu, Roger Heredia, ha compartit a les xarxes imatges de l'assut entre Xerta i Tivenys, on s'ha fet la cadena humana.

 

ARXIVAT A:
Incendis
Anar al contingut