Sabadell

Caballé actua al teatre de la Faràndula pels 25 anys dels Amics de l'Òpera de Sabadell

La celebració dels 25 anys dels Amics de l'Òpera de Sabadell va comptar ahir amb la presència de Montserrat Caballé. El teatre de la Faràndula de Sabadell es va mudar més que mai per hostatjar una de les veus d'òpera més aclamades de tot el món. Amb Manuel Burgueras al piano, Caballé va oferir un recital de dues hores d'òpera italiana, cançó francesa i espanyola, i es va fer acompanyar pel tenor Alejandro Guerrero i per la seva filla, Montserrat Martí.

Actualitzat
Montserrat Caballé va actuar ahir al teatre de la Faràndula de Sabadell per celebrar el 25è aniversari dels Amics de l'Òpera. La soparano catalana, amiga de Mirna Lacambra des que eren unes jovenetes estudiants de cant, va voler contribuir a celebrar els 25 anys que fa que Lacambra i el seu equip difonen l'òpera des de Sabadell i per tot Catalunya.

Caballé va cantar durant dues hores peces de l'òpera italiana, i de la cançó francesa i l'espanyola. Acompanyada pel tenor Alejandro Guerrerro i pel piano de Manuel Burgueras, la gran soprano barcelonina també va cantar a duet una peça de l'òpera "Lakmé", de Léo Delibes, amb la seva filla, Montserrat Martí.

L'homenatge entre Caballé i els Amics de l'Òpera de Sabadell va ser mutu, i finalment, l'emoció es va fer evident davant la seva amiga Mirna Lacambra i van acabar saltant les llàgrimes. L'acte es va cloure amb l'abraçada sincera de dues dones que han estimat i estimen l'òpera i que, una amb la seva veu i l'altra amb la seva tenacitat, han aconseguit difondre-la i fer que en gaudeixin milers d'espectadors.
Anar al contingut