Busquen veïns per a "El 47",
Cues per al càsting de la pel·lícula (CCMA)
Barcelona

Busquen veïns per a "El 47", la pel·lícula d'un segrest d'autobús històric a Torre Baró

Al barri s'està fent un càsting per seleccionar els veïns que van viure la història de la lluita per combatre les desigualtats d'aquella època

Un càsting a Torre Baró ha revolucionat tot el barri. S'està preparant la gravació d'una pel·lícula anomenada "El 47", una producció ambientada en la història de la lluita veïnal per combatre les desigualtats d'aquest barri de Barcelona a finals dels anys 70.

Durant el 1978 els veïns van exigir un transport públic que connectés amb Barcelona, una mesura que no arribaven a aconseguir. Llavors, el líder veïnal i conductor d'autobusos Manel Vital va segrestar un autobús de la línia 47 i el va conduir fins al barri.

Però no va ser l'única vegada: deu anys més tard van tornar a segrestar un altre autobús. Ara ja tenen una línia, però el 2021 van tornar a protestar perquè no és apta per a la gent gran.

La nova pel·lícula 'El 47' representarà la lluita veïnal dels anys 70 de Torre Baró
La línia 47 va ser la que va segrestar Manel Vital per portar l'autobús fins al barri (CCMA)


Càsting de tots els veïns

Marcel Barrena, director de la pel·lícula, vol portar a la pantalla gran aquesta història amb la participació dels veïns en el film. Per això, aquests dies estan fent càstings per trobar les persones que ho van viure per exercir d'actors secundaris o figurants.

El càsting està sent tot un èxit, no esperaven tanta gent, segons ha explicat José Antonio Martínez, de l'associació de veïns. La producció es començarà a gravar durant les pròximes setmanes amb Eduard Fernández com a protagonista.

En aquest vídeo es pot veure com alguns veïns del barri recorden com van viure la lluita:

 

ARXIVAT A:
CulturaCinema
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut