La Sénia

Busquen una lleona que campa pel terme municipal de la Sénia

Atenció als excursionistes o als boletaires que aquests dies hagin d'anar pel massís del Port i concretament al voltant de la Sénia, al Montsià, perquè s'hi ha vist una lleona. Agents rurals, Mossos d'Esquadra, el Seprona i la Guàrdia Civil, amb l'ajuda d'helicòpters, estan intentant localitzar l'animal per les muntanyes de la Sénia. Aquest dilluns no s'ha vist ni rastre de l'animal i la recerca es reprendrà quan es faci de dia. L'atenció se centra sobretot a la zona de Pallerols, molt a prop del pantà de la Sénia.

Actualitzat
La lleona va ser vista dissabte per uns esportistes, segons ha explicat l'alcalde de la Sénia, Víctor Pla, tot i que durant el cap de setmana es van rebre diversos avisos d'alerta per part dels veïns que deien haver vist el felí al Molí de l'Abad, entre els termes de la Sénia i la Pobla de Benifassà, al Baix Maestrat, que és d'on hauria sortit.

Ràpidament es van activar els dispositius de la policia local, i també els dels Mossos d'Esquadra i les agrupacions rurals. No se sap si la lleona s'ha escapat d'un circ o d'un zoo.

Anar al contingut