El creuer Azamara Quest navega des de l'any 2007 (Wikimedia Commons)

Busquen una dona que va caure d'un creuer a 75 milles de Mallorca

L'Azamara Quest va avisar diumenge a les dues de la matinada que una dona de mitjana edat havia caigut

Redacció/AgènciesActualitzat

Salvament Marítim continua la recerca d'una dona de mitjana edat desapareguda després de caure al mar diumenge a la matinada, des d'un creuer, a 75 milles de Mallorca. L'avís el va fer la tripulació del vaixell al voltant de les dues de la matinada al centre de Salvament Marítim de Palma.

Segons ha informat el portaveu en cap del centre, Miguel Chicón, a hores d'ara la cerca se centra en l'emissió d'avisos d'urgència a totes les embarcacions que naveguen per la Mediterrània, perquè alertin si tenen cap novetat i es puguin activar els serveis de salvament.

La recerca va començar diumenge de matinada en helicòpter i se'n va encarregar l'embarcació guardacostes Concepción Arenal durant tot el dia, però ja s'ha retirat.

Aquest diumenge a la tarda es van localitzar els salvavides que va llançar la tripulació del creuer Azamara Quest, en què viatjava la dona desapareguda, però a la zona no se'n va trobar cap rastre.

"Les hores transcorregudes, la temperatura de l'aigua i el fet que la dona desapareguda caigués al mar sense elements de flotació redueixen les esperances de trobar-la amb vida", ha advertit el portaveu de Salvament Marítim.

 

ARXIVAT A:
TurismeIlles Balears
Anar al contingut