Mossos d'Esquadra
Vallgorguina

Localitzen el cos sense vida de la dona desapareguda a Vallgorguina

Un centenar de voluntaris, Mossos, Bombers i Agents Rurals l'estaven buscant per una zona boscosa de la població després que s'hi hagués localitzat el seu vehicle

Redacció Actualitzat
TEMA:
Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han informat que s'ha localitzat el cos sense vida de la Sònia, la dona de 47 anys que va desaparèixer dijous a primera hora de la tarda a Barcelona. El seu vehicle el van localitzar a la localitat de Vallgorguina.

Els cossos de seguretat i diversos voluntaris havien reprès aquest dissabte al matí les tasques de recerca. L'Ajuntament de Vallgorguina va reunir voluntaris per buscar la desapareguda als voltants de la població. Tothom que hi col·laborava havia d'anar equipat amb calçat adequat per caminar per la muntanya i amb roba d'abric.

Un centenar de persones van col·laborar amb els Mossos d'Esquadra, Agents Rurals, Bombers i voluntaris de Protecció Civil en les feines de recerca. Durant el divendres ja es va rastrejar al voltant de 200 metres quadrats de zona forestal i un helicòpter va sobrevolar una superfície de 500 m2, sense cap resultat positiu.

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
Anar al contingut