Han trobat el cadàver de la jove professora desapareguda a El Campillo, a Huelva
Han trobat el cadàver de la jove professora desapareguda a El Campillo, a Huelva
Huelva

Busquen una mestra de 26 anys desapareguda dimecres a Campillo, Huelva

La jove va sortir a córrer a primera hora de la tarda pels voltants de la població i se'n va perdre el rastre

RedaccióActualitzat

Policia i grups de voluntaris de la localitat de Campillo, a Huelva, busquen des divendres Laura Luelmo, una jove de 26 anys que va desaparèixer la tarda de dimecres quan va sortir a córrer.

La denúncia de la desaparició la va fer dijous un familiar de la noia.

Laura Luelmo s'havia instal·lat el 4 de desembre a Campillo procedent de Zamora. Havia aconseguit una plaça de substitució com a professora de plàstica a un institut de Nerva.

 


Dimecres, la Laura va parlar per telèfon amb la seva parella a les 4 de la tarda i li va explicar que després tenia previst sortir a córrer pels voltants de Campillo. Va ser l'última vegada que algú va poder contactar amb ella. Al seu pis només s'hi ha trobat a faltar la roba d'esport que portava, les claus, el mòbil i un petit moneder.

Els repetidors de telefonia mòbil de la zona van perdre el senyal del telèfon de la Laura a uns 9 quilòmetres al nord de Campillo.

La comandància de la Guàrdia Civil de Huelva s'ha fet càrrec de la investigació i no descarten cap hipòtesi que expliqui la desaparició.

En la recerca de la Laura Luelmo hi participen efectius de diversos cossos policials, agents forestals, personal de Protecció Civil i molts particulars de la comarca minera de i també de Zamora, d'on és natural la noia.

 

Anar al contingut