Busquen un migrant per agrair-li el rescat d'un veí de Dénia d'un incendi
Rescat en un incendi a Dénia(Font:Levante-EMV)

Busquen un jove senegalès que va rescatar d'un incendi un veí de Dénia

RedaccióActualitzat

Busquen un jove senegalès que divendres va treure un home amb mobilitat reduïda de casa seva durant un incendi a Dénia, Alacant. La víctima i els veïns volen contactar-hi i donar-li les gràcies pel "seu heroic gest".

El regidor de Seguretat, Javier Scotto, ha explicat que l'incendi es va produir divendres, dia 6 de desembre, a les 12.24 al número 7 del carrer Port, a la planta baixa de la vivenda. Al primer pis hi havia un home de 37 anys amb problemes de mobilitat a les cames que va demanar ajuda a crits.

Alguns veïns van intentar accedir a la casa sense èxit quan va aparèixer aquest jove, que va escalar per la façana fins que va aconseguir accedir a la vivenda pel balcó.

Un instant més tard, va sortir del pis amb l'home a les espatlles i el va baixar per una escala que havien aconseguit els veïns.

Rescat en un incendi a Dénia (Font:Levante-EMV)

 

Després de "l'heroica gesta", el jove es va rentar les mans en una casa propera i va marxar.

La víctima estava atordida i amb símptomes d'inhalació de fum però la seva vida no ha perillat després de ser traslladat a l'hospital de La Fe a València.

Ara, víctima i veïns li volen agrair el rescat. Creuen que el jove és un venedor d'artesania que viu a Gandia i de tant en tant ve a Dénia a vendre.

"La víctima i els veïns volen contactar-hi per donar-li les gràcies. Va fer un acte heroic amb molta naturalitat i mereix un reconeixement públic"

Segons el conseller, l'acció del jove va evitar una situació que podria haver estat mortal.

 

 

ARXIVAT A:
Migracions
Anar al contingut