Busquen un home desaparegut que vivia a la casa incendiada a Sant Andreu de Llavaneres

De moment hi ha un ingressat a l'Hospital de Mataró per inhalació de fum

RedaccióActualitzat

Els bombers busquen un dels dos homes que vivien a la casa de Sant Andreu de Llavaneres que s'ha incendiat aquest dimarts, ja que podria trobar-s'hi dins en el moment de l'incendi. El foc, controlat abans de les sis de la tarda, ha començat poc després de dos quarts de sis del matí a la segona planta de la casa, al carrer Alexandre Vergés, número 10.

Els bombers s'han trobat que dintre de la casa hi ha molta càrrega de combustible, cosa que s'atribueix a la síndrome de Diògenes que patien els dos inquilins. Hi han intervingut una quinzena de dotacions dels Bombers de la Generalitat, que, a més, han hagut de treballar durant bona estona des de l'exterior pel risc estructural de l'edifici.

L'incendi s'ha originat a la segona planta i s'ha propagat per la resta de la casa, primer a la planta baixa o després a l'altell, de manera que ha acabat cremant tot l'immoble.

 

 

L'edifici havia funcionat com a residència de gent gran. Un cop tancada, els dos homes, extreballadors de la residència, s'hi havien quedat a viure. 

Un dels dos, de 50 anys, ha estat atès per inhalació de fum i l'han traslladat en estat menys greu a l'Hospital de Mataró. De moment, no se sap on és, i en quin estat, l'altre inquilí.

Vuit dotacions dels Bombers continuen treballant en l'extinció de l'incendi.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut