Localitzat l'home de 85 anys desaparegut a Santa Maria de Palautordera

La trucada d'un particular ha permès trobar l'home sa i estalvi en un municipi veí després de dos dies de recerca

RedaccióActualitzat

L'home de 85 anys desaparegut a Santa Maria de Palautordera, al Vallès Oriental, divendres passat ha estat localitzat sa i estalvi aquest diumenge a la nit.

L'han trobat a la zona de Vilalba Sasserra, municipi veí, a partir de la trucada d'un particular. Els Mossos d'Esquadra han acudit a la zona i han trobat l'ancià.

 

Un ampli dispositiu l'havia estat buscant durant dos dies. Durant tot el dissabte, 14 dotacions dels Bombers, Mossos, Policia Local i Creu Roja van participar en la recerca per la C-35, la via del tren i polígons de la zona.

 

La família va donar l'alerta divendres a dos quarts de deu del vespre, quan l'home no va tornar a casa. La recerca va començar divendres a la nit. Mossos i Bombers van fer una primera batuda per la zona urbana fins a les tres de la matinada, però no van trobar indicis de l'home.

Dissabte, a primera hora, les feines de recerca es van reprendre ampliant el radi als polígons industrials del municipi i en un bosc que hi ha a tocar d'una benzinera, però tampoc van trobar l'home.

 

A la zona, els Bombers comptaven amb efectius dels GRAE, el Grup de Recerca Caní, el Grup Operatiu de Suport i Punt de Trànsit. Els Mossos hi treballaven amb patrulles de seguretat ciutadana, la Unitat Canina i l'helicòpter. També hi havia suport de la Policia Local i la Creu Roja:

 

 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut