Policies i bombers participen en la recerca de l'home desaparegut aquest divendres (EFE/Raquel Segura)

Busquen un home arrossegat per l'aigua aquest divendres a Paterna, al País Valencià

Els equips d'emergència han trobat la bicicleta amb la qual l'home, veí de Manises, intentava travessar la séquia de Tormos quan el corrent se'l va emportar

Redacció/AgènciesActualitzat

A Paterna, al País Valencià, els equips d'emergència busquen un home, veí de Manises, que aquest divendres va ser arrossegat per l'aigua en intentar creuar un torrent crescut pel temporal.

Quan anava a travessar la séquia de Tormos en bicicleta, uns operaris el van alertar que no ho fes, però l'home ho va provar igualment i la força de l'aigua se'l va emportar.

A la tarda només es va localitzar la bicicleta en una zona coneguda com la Tandera.

Els equips d'emergència han trobat la bicicleta amb què l'home va intentar travessar el torrent (EFE/Raquel Segura)

Bombers del Grup Especial de Rescat de València i efectius de les Brigades Forestals i de la Policia Nacional i la policia local el busquen en una zona d'hortes de Paterna amb un ampli dispositiu en què també participen gossos ensinistrats, un helicòpter i diversos drons.

Aquest dissabte els equips d'emergència han fet públiques algunes imatges de la recerca:

Per la tarda, s'han afegit a la recerca efectius de l'UME (Unitat Militar d'Emergènciesd) i de l'ONG especialitzada en rescats IAE (Intervenció, Ajuda i Emergències).

El municipi de Paterna, on la pluja va ser torrencial, és un dels més afectats per les tempestes que aquest divendres han recorregut part del País Valencià. Durant les quatre hores que va durar la pluja es van acumular gairebé 60 l/m2, però en el moment que plovia més fort es va registrar una intensitat de precipitació torrencial, de fins a 144 l/m2 per hora.

La tempesta va fer tancar a la circulació alguns carrers i avingudes del municipi, per l'acumulació d'aigua.

L'alcalde de Paterna, Juan A. Sagredo, ha explicat que un veí, que ha identificat la bicicleta, ha denunciat la desaparició del seu germà, que havia sortit en bici per anar al metge però que no va arribar a la consulta:

 

 

ARXIVAT A:
PolicialPaís ValenciàBombers
Anar al contingut