Barcelona

Busquen un conductor que va atropellar a la Diagonal un noi que està en estat crític

La Guàrdia Urbana demana ajuda per localitzar l'infractor

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Urbana ha demanat col·laboració ciutadana per localitzar un conductor que va fugir després d'atropellar greument una persona a l'avinguda Diagonal de Barcelona la nit de Cap d'Any. L'atropellat és un jove de 25 anys, que va ser traslladat en estat crític a l'hospital Clínic.

Els fets van passar en la cruïlla de la Diagonal amb la Via Augusta, i no amb la Rambla Catalunya, com havia informat en un principi la Guàrdia Urbana. Va ser poc abans de les dues de la matinada.

 

 

El vehicle implicat no es va aturar, va marxar pel centre de la Diagonal, va deixar enrere el ferit i va tombar per la Rambla Catalunya.

 

Recorregut del vehicle que va atropellar el jove

 

La Guàrdia Urbana busca testimonis dels fets o que puguin aportar alguna informació rellevant per localitzar l'infractor, que anava al volant d'un monovolum, probablement Ford, de color fosc.

Alguns d'aquests testimonis expliquen que, durant la fugida, el cotxe va baixar per la Rambla Catalunya per sobre de la vorera, a gran velocitat. Un trajecte perillós que va començar al punt de l'atropellament a la Diagonal, i que es va tornar molt més temerari en passar per sobre del passeig de la Rambla Catalunya durant 300 metres.

També s'investiga si en les últimes hores s'ha denunciat el robatori d'un vehicle de característiques similars, o bé si es localitza al carrer un monovolum amb aquesta descripció que tingui signes evidents d'accident a la part frontal.

Qui pugui aportar-ne cap dada ha de trucar al 092 o al telèfon d'emergències, el 112.

 

ARXIVAT A:
Trànsit
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut