Veïns del municipi s'han concentrat a la Plaça de la Constitució
Veïns del municipi s'han concentrat a la plaça de la Constitució

Busquen quatre homes per una violació en grup a una jove a Ciempozuelos, a Madrid

Veïns de la població madrilenya s'han concentrat per condemnar l'agressió sexual múltiple

RedaccióActualitzat

La Policia Local i la Guàrdia Civil busquen quatre homes com a presumptes autors d'una violació en grup a Ciempozuelos, molt a prop de Madrid. Els fets van passar la matinada de dimecres a dijous quan van atacar la víctima, de 23 anys, la van portar a un descampat i la van agredir sexualment.

Una patrulla de la Policia Nacional va localitzar la noia poc després d'haver estat agredida i la va traslladar a l'hospital, on va quedar ingressada. La víctima va presentar una denúncia i va explicar que un grup d'homes l'havia violat.
 

L'alcaldessa de Ciempozuelos, Chus Alonso, ha llegit el manifest de condemna de l'agressió 

Al municipi s'ha fet una concentració a la plaça de la Constitució per condemnar l'agressió. Davant d'un centenar de persones, l'alcaldessa d'aquesta població, de poc més de 20.000 habitants, Chus Alonso, ha llegit un manifest de rebuig per aquests fets per fer costat a la víctima i als seus familiars.

Segons fonts municipals, el protocol d'actuació de les forces i cossos de seguretat, en coordinació amb l'ajuntament, "s'ha activat amb la màxima prioritat, responsabilitat i respecte" amb l'objectiu de trobar els autors de la violació múltiple. En aquest sentit s'ha reforçat la presència d'efectius de la policia.
 

 

ARXIVAT A:
Violència masclistaPolicialAgressió sexual
Anar al contingut