Entrada de la masia de Darnius on s'ha produit el tiroteig i fugida del 4 sospitosos durant l'operació antidroga

Detingut un dels quatre fugitius que han disparat a Darnius contra la Guàrdia Civil

El tiroteig, que no ha causat ferits, s'ha produït durant una operació antidroga

Actualitzat

La Guàrdia Civil ha detingut un dels quatre sospitosos que han tirotejat els agents quan estaven a punt de fer una intervenció antidroga en una masia de Darnius, a l'Alt Empordà, segons un comunicat del cos.

Els agents del Grup d'Acció Ràpida (GAR) l'han localitzat en una zona boscosa poc després de les 12 del migdia. El cos manté l'operatiu per intentar trobar els altres tres fugitius, que es creu que s'amaguen en boscos de la zona i van armats.

La Guàrdia Civil talla algunes carreteres secundàries properes a la zona coneguda com a Camper Park. La masia, que està custodiada, és a tocar de l'antic club de tenis de Darnius. Als voltants hi ha la zona boscosa per on suposadament han fugit els sospitosos i s'han desplegat els agents.

Els Mossos d'Esquadra i altres cossos policials participen en l'operatiu, que també compta amb un helicòpter de la Guàrdia Civil.
 

Tiroteig i quatre fugitius

Els quatre sospitosos, que custodiaven la plantació, han fugit després de rebre a trets els agents de la Guàrdia Civil en una operació antidroga. Agents del Grup de Reserva i Seguretat (GRS) han intervingut, cap a les sis de la matinada, la masia situada al mig del bosc per desmantellar un magatzem de marihuana, el que la policia anomena "guarderia".

En el tiroteig no hi ha hagut ferits. La masia i la droga han quedat precintades i sota custòdia policial.

 

 

ARXIVAT A:
PolicialNarcotràficGuàrdia CivilMossos d'Esquadra
Anar al contingut