Imatge d'una càmera de seguretat del metro que recull la violenta estrebada

Busquen l'autor d'una estrebada violenta al metro de Barcelona captada per les càmeres

El lladre, un home encaputxat, arrossega la víctima, que s'aferra a la bossa mentre és agredida amb cops i puntades de peu

Actualitzat

Les càmeres de seguretat del metro de Barcelona recullen una violenta estrebada d'un lladre que intenta robar la bossa a una dona i l'arrossega per terra. Els Mossos busquen l'autor de l'agressió analitzant les càmeres de seguretat.

Els fets van passar el 31 de gener del 2020, a les onze de la nit, a l'estació del metro Navas de la línia L1, la vermella. Les imatges no han sortit fins ara a la llum.

 


La dona estava a punt de passar els torns per accedir a l'andana quan un home encaputxat li va estirar brutalment la bossa. Ella hi va oferir resistència i l'home la va tirar a terra, la va arrossegar i li va clavar cops i puntades de peu, mentre la víctima s'aferrava a la bossa.

La víctima ha presentat la denúncia als Mossos d'Esquadra per robatori amb violència. Amb la col·laboració de TMB, la policia està visionant altres càmeres de seguretat per poder identificar l'agressor i detenir-lo.

 

 

Malgrat la violència, finalment el lladre no es va sortir amb la seva: no va aconseguir robar la bossa a la víctima.

ARXIVAT A:
MetroPolicial
Anar al contingut