Empuriabrava

Busquen els responsables d'una punyalada a un jove francès a Empuriabrava

Un jove francès de 19 anys està ingressat en estat greu a l'Hospital Josep Trueta de Girona després que una ganivetada li ha seccionat l'artèria femoral d'una cama. Al noi l'han agredit a la zona dels Arcs, l'àrea d'oci d'Empuriabrava, a l'Alt Empordà. Els Mossos d'Esquadra intenten trobar els autors dels fets, però les investigacions són complicades per l'estat etílic en què es trobaven els testimonis. El noi estiuejava en un apartament de la localitat. D'altra banda, diverses entitats d'oci nocturn de la localitat han condemnat l'incident.

Actualitzat
Els fets han passat a quarts de quatre de la matinada de dimarts, al carrer Moxó, situat a la zona d'oci dels Arcs d'Empuriabrava. Els Mossos han rebut l'alerta que hi havia un noi estirat a terra amb una ferida profunda a la cama, provocada per una arma blanca.

Han interrogat els amics del jove, però, segons ha explicat la policia autonòmica, el seu estat etílic fa que les informacions que han donat no es considerin prou fiables. Ara busquen altres testimonis i se sospita, de fet, d'un grup de francesos de procedència magrebina com els autors de l'agressió.

El noi ha estat traslladat a l'Hospital de Figueres, on l'han intervingut d'urgència. Després, els metges han decidit traslladar-lo a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on continua ingressat en estat greu.

D'altra banda, en un comunicat signat per la Federació Catalana d'Associacions d'Activitats Recreatives Musicals (Fecasarm) i l'Associació de Locals d'Oci Nocturn de Castelló d'Empúries i Empuriabrava (Alonce), els dos organismes han criticat "enèrgicament els fets presumptament delictius". A més, reclamen a les forces de seguretat que "identifiquin com més aviat millor l'autor dels fets".
Anar al contingut