Concentració de repulsa contra la violència a Mataró

Busquen el germà de la menor morta a Mataró perquè es tem per la seva integritat física

La mare del jove ha denunciat la desaparició del seu fill, que no es considera sospitós de l'homicidi de la germana

Actualitzat

La inspecció ocular dins del pis i l'autòpsia feta a la menor de 14 anys porten els Mossos d'Esquadra a investigar aquest cas com un homicidi.

Ara, el que més preocupa és la desaparició del seu germà, denunciada per la mare, ja que es tem per la seva integritat física.

De moment, són poques les informacions que han transcendit del que va passar al barri de Cerdanyola, a Mataró, on diumenge uns veïns van trobar la menor morta amb una ferida d'arma blanca al coll.

 

 

La mare havia marxat a Rússia divendres passat i havia deixat a Mataró els seus dos fills, la noia i un noi de 16 anys, a qui s'està buscant.
L'alcalde de la ciutat, David Bote, ho ha confirmat de fonts policials.

"Aquest matí, a la junta de seguretat hi ha assistit el cap de la policia local --explica--, que, a part dels contactes amb la conselleria i els Mossos, també fa un seguiment, i ens ha confirmat que encara està desaparegut."

Segons el TSJC, no se'l busca com a autor del crim, sinó que la recerca s'ha iniciat després de la denúncia per desaparició interposada per la mare, i, tal com es fa en aquests casos, respon a l'objectiu de protegir el menor.

 

 

Aquesta família, d'origen rus, vivia al barri des de feia uns mesos i els nens estudiaven a l'Institut Puig i Cadafalch. L'alcalde, en nom de tots els grups de l'Ajuntament, ha lamentat aquesta mort violenta, s'ha posat al costat de la família i els amics, i ha ofert els serveis psicològics per a qui ho necessiti.

ARXIVAT A:
Policia Nacional
Anar al contingut