El patinet, circulant per la calçada de la Diagonal en les imatges difoses per la Guàrdia Urbana
El patinet, circulant per la calçada de la Diagonal en les imatges difoses per la Guàrdia Urbana

Busquen el conductor d'un patinet que circulava a gran velocitat per la Diagonal

Actualitzat

La Guàrdia Urbana de Barcelona està intentant identificar el conductor d'un patinet elèctric que circulava a gran velocitat per la calçada de l'avinguda Diagonal incomplint l'ordenança de circulació de vehicles de la ciutat.

La Unitat d'Investigació per a la Prevenció d'Accidents de la Guàrdia Urbana (UIPA) està investigant les imatges, enregistrades des d'un taxi, que s'han convertit en virals en les xarxes socials:

 

 

Al vídeo, s'hi pot veure un jove amb una passatgera, tots dos sense casc, en un patinet elèctric que circula pel tram final de l'avinguda, en sentit Llobregat.

La gravació està feta des d'un taxi que, mentre ho enregistra amb el mòbil, es posa a l'alçada del patinet i l'avança. El vídeo mostra com el comptaquilòmetres del vehicle marca una velocitat entre 60 i 80 quilòmetres per hora.

 

Notícia relacionada: Fins a 500 euros de multa per anar amb patinet elèctric per la vorera o la calçada

 

Fonts municipals han indicat que s'investiga el conductor del patinet per haver infringit l'ordenança de circulació de vehicles, que recentment ha incorporat la regulació de la circulació de widgets com els patinets i altres vehicles de mobilitat personal.

Per les seves característiques, el patinet hauria d'haver circulat pel carril bici de la Diagonal i, com a màxim, a 30 km/h.

ARXIVAT A:
Mobilitat
Anar al contingut