La ferreteria estanc de la propietària a l'edifici on hi ha hagut l'assalt (Google Maps)
La ferreteria estanc de la propietària a l'edifici on hi ha hagut l'assalt (Google Maps)
Almacelles

Busquen dos homes que van assaltar una casa a Almacelles, i van lligar i emmordassar la propietària

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra busquen dos homes que aquest divendres al matí van assaltar una casa d'Almacelles, al Segrià, on van lligar la propietària de mans i peus, la van emmordassar i li van tapar el cap. Els assaltants van fugir amb un turisme i es van endur diners i objectes de valor.

La víctima va sorprendre els lladres a quarts de deu del matí mentre remenaven casa seva. La dona regenta una ferreteria i estanc a la planta baixa de l'habitatge, situat al carrer de la Mercè d'Almacelles.

Segons ha explicat la propietària a Catalunya Informació, quan va pujar a esmorzar és quan es va trobar els assaltants encaputxats, que la van lligar de mans i peus a una cadira, la van emmordassar i li van tapar el cap metre l'amenaçaven perquè els digués on tenia els diners i les joies.

Segons la víctima, l'assalt va durar una mitja hora i quan els lladres van marxar va aconseguir deslligar-se, demanar ajuda i avisar els Mossos.

La policia ha obert una investigació i sospita que els assaltants haurien arribat a Almacelles des de l'Aragó, on també podrien haver fugit.

Anar al contingut