Si necessites refrescar la memòria pots consultar el resum de l'any que hem preparat.
Si necessites refrescar la memòria pots consultar el resum de l'any que hem preparat.
Barcelona

Busquem la notícia més destacada del 2010

L'estancament de la recuperació econòmica, Wikileaks, la visita del papa a Barcelona, el canvi de govern a la Generalitat, la manifestació multitudinària del 10 de juliol o el 5 a 0 del Barça al Reial Madrid són algunes de les informacions més rellevants d'aquest any que conclou. Però quina és per tu la notícia més destacada del 2010? El final de l'any és sempre una bona oportunitat per tornar la vista enrere i recordar allò que ens ha marcat més. Per tu, quina és la notícia del 2010?

Actualitzat
Pots respondre a aquesta pregunta a l'enquesta que t'hem preparat al 3cat24 i que apareix a la dreta d'aquestes ratlles. Pots triar entre cinc opcions. Potser tens alguna altra proposta. Envia'ns un comentari i explica'ns quina ha estat per tu la notícia més important o impactant de l'any que s'acaba.

Si necessites fer memòria, hem preparat un especial recollint les informacions més rellevants del 2010 i també aquelles notícies i vídeos que més et van interessar. També pots veure el resum que han preparat els nostres companys de TV3.



Anar al contingut