El cantant en una sessió fotogràfica de promoció
El cantant, en un comunicat a les xarxes socials, ha anunciat que al setembre plega (Europa Press/Jose Girl)

Bunbury anuncia que es retira dels escenaris per problemes de salut

El cantant, de 54 anys, deixarà de cantar al setembre per afectacions a la gola i a les vies respiratòries

Marc PratsActualitzat

El cantant Bunbury deixarà els escenaris a partir del setembre. Ho ha anunciat aquest dilluns en un comunicat a les xarxes socials, on explica que ha pres la decisió de retirar-se dels directes a causa dels seus problemes a la gola i a les vies respiratòries.

El que normalment era plaer, s'ha convertit en una font d'immens dolor i patiment.


La decisió l'ha pres --diu-- després d'una recent gira per Mèxic, que ha confirmat el que ja li estava passant des de fa uns anys.


El cantant, de 54 anys, es mostra agraït després d'una carrera en què ha fet més de 1.500 concerts i afegeix que, a partir d'ara, se li obren moltes possibilitats creatives.

Seguir component cançons, gravar discos, pintar i escriure llibres de poesia, formen part dels meus objectius.


Enrique Ortíz de Landázuri, conegut després com a Enrique Bunbury, va aconseguir l'èxit a finals de la dècada dels 80 i principis dels 90 liderant la banda de rock aragonesa Héroes del Silencio, que va tenir una important repercussió no només a Espanya, sinó també a Llatinoamèrica i a diversos països europeus, com França, Itàlia o Alemanya, entre d'altres.


En la gira de la seva retirada, que el portarà per diferents ciutats dels Estats Units i d'Espanya, se'l podrà veure a Palma el 30 de juliol, a Barcelona el 15 de setembre, o a València el 24 de setembre, en el que serà l'últim concert.

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut