<b>"Bugarach"</b> arriba a sales de Barcelona i Girona el 7 de novembre

<b>"Bugarach"</b> es va estrenar als cinemes de Catalunya el 7 de novembre després de passar pels festivals Documenta, DocsBarcelona, Dok Leipzig, CIFF Camden Film Festival Maine, Antenna Film Festival i Hot Docs Toronto, entre d'altres.
"Bugarach" arriba a sales de Barcelona i Girona el 7 de novembre

"Bugarach" arriba a sales de Barcelona i Girona el 7 de novembre

"Bugarach" es va estrenar als cinemes de Catalunya el 7 de novembre després de passar pels festivals Documenta, DocsBarcelona, Dok Leipzig, CIFF Camden Film Festival Maine, Antenna Film Festival i Hot Docs Toronto, entre d'altres.
Actualitzat
El documental, amb producció, direcció i guió de Ventura Durall, va guanyar el Premi Internacional de la Crítica del festival Message to Man de Sant Petersburg i continua la seva gira internacional a la mostra IDFA Best of Tests (Holanda) i al Festival de Cinema de Cali. La pel·lícula -produïda per Nanouk Films, Televisió de Catalunya, TVE i Filmtank- traça la història de cinc personatges que s'enfronten a la fi del món a Bugarach. Aquest poble del sud de França és l'únic indret que presumptament se salvarà de l'apocalipsi vaticinat pels maies. La por, l'esperança o la cobdícia van aflorant en ells mentre s'acosta el dia final. Una faula en forma de comèdia existencialista sobre la crisi espiritual d'Occident.