Buch reconeix queixes per algunes actuacions de mossos a escoles pels llaços grocs

Buch: "Ens arriben queixes que en algun d'aquests centres i, de manera minoritària, podria haver-se actuat de forma inadequada"

RedaccióActualitzat

El conseller d'Interior, Miquel Buch, a través de Twitter, ha explicat que els Mossos d'Esquadra van revisar milers d'espais públics per fer complir la ordres de la Junta Electoral Central de retirar simbologia política. Entre aquests espai, explica el conseller, hi ha "els més de 2.700 centres docents de la Generalitat".

Buch assegura que només una petita part dels Mossos van actuar de forma inadequada. El conseller afirma que el cos revisarà les actuacions:


Des d'aquest divendres, a través de la xarxa s'han denunciat diversos casos d'actuacions polèmiques dels Mossos d'Esquadra en escoles. La primera va ser a Caldes d'Estrac, en un centre que ni tan sols es fa servir com a col·legi electoral:


A Badalona també hi va haver queixes:



I a Perafita, on han despenjat llaços liles:


"Polèmiques internes"

Buch demana que no es faci del llaç groc i el paper dels mossos una nova "polèmica interna":


Divendres, la Fiscalia va anunciar que prepara una querella contra el president català per un possible delicte de desobediència. Hores després, Quim Torra deixava clar que presentarà una altra querella, aquesta contra la Junta Electoral Central, per un possible delicte de prevaricació.

ARXIVAT A:
Procés catalàMossos d'EsquadraMiquel Buch
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut