Pla escorç del conseller d'Interior, Miquel Buch, durant la trobada que ha mantingut amb alcaldes del Vallès Occidental el dia 11 d'octubr…
Pla escorç del conseller d'Interior, Miquel Buch, durant la trobada que ha mantingut amb alcaldes del Vallès Occidental el dia 11 d'octubre de 2019. (Horitzontal)

Buch defensa la coordinació entre els Mossos i la resta de cossos de seguretat però admet "desacords" a nivell polític

ACN Terrassa.-El conseller d'Interior, Miquel Buch, insisteix que la coordinació operativa entre els Mossos d'Esquadra i la resta de cossos de seguretat de l'Estat és "més que correcta", tot i que admet que a nivell polític existeixen "desacords". Buch ha fet aquestes declaracions després que la cúpula dels Mossos abandonés l'acte de celebració de la patrona de la Guàrdia Civil ofesos pel contingut i el to dels discursos dels comandaments del cos espanyol. El titular d'Interior també ha recordat que a Catalunya qui ha de vetllar per la seguretat ciutadana són els Mossos i ha considerat que cada cos "s'ha d'atendre a les seves competències". Ha remarcat que la policia catalana serà la responsable dels dispositius que es generin en les properes setmanes i que espera que tots els cossos assegurin que es "compleix la legalitat".

Anar al contingut